Архетипіка і державне управління: громадська самоорганізація, соціальна мобільність, суспільна інтеграція

Шостий міжнародний теоретико-методологічний семінар і ІІІ  міжнародний конкурс молодих науковців «Архетипіка і державне управління: громадська самоорганізація, соціальна мобільність, суспільна інтеграція» ; Ужгород, Україна – Скаліца,  Словакія ; 30 квітня 2015

Мета форуму бачиться в об’єднанні міждисциплінарних зусиль дослідників, котрі працюють в різних галузях соціального й гуманітарного знання, та обговоренні теоретико-методологічних засад впливу архетипів колективного несвідомого на державне управління.

До участі в VI ТМС-2015 запрошуються вчені різних галузей соціально-гуманітарного знання, що сприятиме міждисциплінарного розгляду актуальних проблем державного управління. До участі в III Міжнародному конкурсі молодих вчених запрошуються магістранти та молоді вчені (до 35 років) з усіх спеціальностей).

Програма наукового форуму Української школи архетипіки 2015 включає наступні елементи і форми роботи:

  1. Пленарне засідання ТМС-2015 року, який пройде в м Ужгород на базі філії Центрально-європейського університету (Словаччина).
  2. Конкурс молодих вчених (до 35 років), який пройде в м Ужгород на базі філії Центрально-європейського університету (Словаччина).
  3. Загальна інтернет-дискусія в методології «динамічної мережі», яка пройде на голосовому інтернет-сервері «Mumble» (http://mumble.org.ua/) з використанням «документного формату» (http://www.google. com.ua/intl/uk/docs/about/).
  4. Очна-заочна участь у спеціальному випуску журналу «Публічне управління: теорія і практика» (спеціальність ДАК України – Державне управління. Журнал включено до наукометричними базу РИНЦ).
  5. Європейський пізнавальний тур «Прогулянка по-Італійськи» з 1 по 5 травня 2015 по маршруту Чоп (Україна) – Будапешт (Угорщина) – Відень (Австрія) – Венеція (Італія) – Верона (Італія) – Мілан (Італія) – Егер (Угорщина) – Чоп (Україна).
  6. Одноденна ознайомча автобусна поїздка по Закарпаттю з купанням в термальних водах посилання – 1 травня 2015.

Додатки