Ювілей одного з засновників Української школи архетипіки (професору Андрію Мартинову – 50!)

Славне 50-річчя Андрія Мартинова, одного з засновників Української школи архетипіки, вінчає 10-ліття УША і 100-річчя ідей Карла Юнга. Українська школа архетипіки щиро вітає свого ювіляра і співзасновника !

Відомому в Україні та за кордоном вченому в галузі всесвітньої історії, випускнику історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктору історичних наук, професору, провідному науковому співробітнику Відділу історії міжнародних відносин і зовнішньої політики України Інституту історії України Національної академії наук України, спеціалісту з історії Німеччини і українсько-німецьких відносин, Європи і міжнародних відносин ХХ століття, історичної соціології та архетипіки публічного управління Андрію Мартинову 29 жовтня виповнилося 50 років!

Наш ювіляр є автором понад 150 наукових публікацій, в тому числі 10 монографічних і науково-довідкових видань, членом редакційних колегій науково-фахових журналів з історії «Європейські історичні студії» і «Міжнародні зв’язки України: наукові пошуки і знахідки», співавтором циклу важливих для архетипіки публічного управління видань: «Суспільний розвиток від Різдва Христового» (2000, укр., англ.), «Велика розтока» (2002, укр.), «Великая коєволюция» (2003, рос., англ.), Соціальні цикли (2008, укр.), «Соціальна глобалістика» (2011, укр.; 2012 рос.), «Українське диво. Від депресії до соціального оптимізму» (2019).

Щиро дякуємо Андрію Мартинову за неоціненний внесок у становлення та розвиток Української школи архетипіки, підготовку наукових і науково-педагогічних кадрів, сприяння становленню молодої зміни дослідників. Особливо вдячні за співпрацю, сповнену натхнення і народження новаторських ідей, зокрема в галузі історичного минулого і майбутнього, що їх об’єднує наше постмодерне сьогодення.

Ми сердечно вітаємо ювіляра. Бажаємо Вам, шановний ювіляре міцного здоров’я, невичерпної енергії, натхнення та здійснення планів, підтримки Ваших рідних, друзів і колег, позитивних емоцій, приємних моментів і сонячних днів. Нехай у Вашому домі завжди панують мир, любов, тепло, радість, благополуччя і добро!

З повагою,
оргкомітет ТМС і учасники Української школи архетипіки.

No comments yet, you will be the first.
Leave a reply
Field is required
Field is required
Field is required