Вітаємо яскраву особистість і невтомну дослідницю архетипів колективного несвідомого Оксану Кожем’якіну !

Пишаємося нашою надзвичайно
активною учасницею Української школи
архетипіки і вітаємо новонародженого
доктора філософських наук
Оксану Кожем’якіну !

Спільнота Української школи архетипіки пишається своєю активною учасницею і вітає новонародженого доктора філософських наук —  Оксану Кожем’якіну, кандидата філософських наук, доцента, доцента кафедри філософських і політичних наук Черкаського державного технологічного університету з її яскравим захистом в Інституті філософії імені Г. С. Сковороди Національної академії наук України докторської дисертації з філософії на тему: «Довіра як ціннісна основа соціальної взаємодії» за спеціальністю 09.00.03 —  соціальна філософія та філософія історії. 

Віримо в дослідницький талант і неабиякий потенціал Оксани Миколаївни, який цілком достатній аби згуртувати навколо себе осередок потужної наукової школи філософії довіри в Україні!!!

«Мить, яка щемить», —  саме так назвала винуватиця подію, що нарешті відбулася в її житті. 

Майже 20 років життя здобувачка перебувала у вирі безлічі цікавих ідей, проектів, конференцій, обговорень, публікацій, монографій з проблематики досліджень. І ось, нарешті, автореферат, дисертація і фінальний акорд —  оголошення Рішення спеціалізованої вченої ради щодо присудження наукового ступеня доктора філософських наук!

«Мить, яка увібрала в себе роки наполегливої праці! —  пише вже будучи доктором філософських наук Оксана Кожем’якіна. — Мить, яка стала можливою завдяки невпинній підтримці її найдорожчих та найближчих рідних людей Мили Симоненко, Олексія Кожем’якіна, Олександра Симоненка, Дмитра Кожем’якіна, Галини Моховик; завдяки цінним порадам і підтримці колег по кафедрі Анжели Бойко, Вікторії Лукомської-Даценко, Олександра Кулешова, Людмили Санжеровської та широкого кола друзів-науковців, не останнє місце серед яких займали прихильники Української школи архетипіки. Всі вони надихали, рецензували, критикували, заряджали позитивом! Мить, що увібрала в себе синергію зусиль самої дисертантки, її наукового консультанта Анатолія Єрмоленка та найкращих у світі опонентів – Катерини Карпенко, Михайла Бойченка та Оксани Довгополової! Мить, яка стала підсумком обговорень, проникливих і зацікавлених дискусій, порад, нових ідей щодо подальших напрямків досліджень в ході роботи спеціалізованої вченої ради! Враження неймовірні, втома шалена, настрій піднесений))) Найщиріша дяка всім-всім-всім! І да, настав час перевірити, яке ж воно життя після захисту)))».

No comments yet, you will be the first.
Leave a reply
Field is required
Field is required
Field is required